Workspace Expo 2019 – DewertOkin fokuserar på ergonomiska kontorstillämpningar

DewertOkin presenterar ergonomiska tillämpningar för hälsomedveten kontorsutrustning på årets Workspace Expo i Paris från den 16 till 18 april 2019.

DD11 S och DD21 S
DD11 S och DD21 S visar vår etablerade teknik från den välkända ID21 framstående lyftpelaren med det patenterade OKIN-skjutsystemet. De optimerade profilerna ger utmärkt stabilitet och säkerställer att kraven från FB147-pendelslagstestet uppfylls.

Mer mångsidighet för förbättrad ergonomi
Dessa system är idealiska för att tillverka stabila bänkar utan tvärbjälkar i fotutrymmet. Detta leder till mer plats för benen. Lyft- och bänksystem för datorskärmar kan också användas för att mildra ansträngningen för nacke och rygg.

Enastående designfrihet för möbeltillverkare
Den moderna designen hos de två lyftpelarna har inga synliga funktionsöppningar och endast en minimal skillnad mellan de individuella profilerna. Detta ger möbeltillverkarna mer frihet vid designen av sina bänkar.

Framstående teknik från OKIN
Kraftfulla, underhållsfria 24-volts likströmsmotorer med två Hall-sensorer används; dessa genererar en komprimerande kraft på upp till 700 Newton. Det speciella drevet garanterar extremt tyst drift. Med en mycket liten installationslängd på 565 millimeter och ett slag på 650 millimeter ger DD21S lyftpelaren utmärkt konkret mångsidighet för bordsjusteringar.

Extra tillbehör
Båda systemen kan också konfigureras med extra tillbehör som olika bordsben, ramar och handenheter. Lyftpelarna är kompatibla med våra välkända SMARTeco och SMARTneo OKIN kontrollenheter, samt COMPACTeco, som passar särskilt bra för trebenta bord. Alla kontrollenheter kan programmeras enligt anpassade krav och förses med intelligent ISP-systemskydd.

OKIN kommer att delta vid Workspace Expo 2019 i stånd A36.
Vi bjuder in dig att besöka oss vid vårt bås och ser fram emot att träffa dig!

VÅRA VARUMÄRKEN

Kontakt