Phoenix Mecano Group

THE PHOENIX MECANO GROUP är en global aktör inom segmenten kapslingar och industriella komponenter, har en strömlinjeformad driftsstruktur och är ledande på många marknader. Inriktad mot professionell och kostnadseffektiv tillverkning av nischprodukter bidrar det till att säkerställa en smidig drift av processer och anslutningar inom maskinbranschen och industriell elektronik. Företagets produkter används inom maskinteknik, mät- och reglerteknik, medicinsk teknik, luftfartsteknik, alternativ energi, bostäder och sjukvårdssektorer, bland andra.

KAPSLINGAR

Standardiserade och anpassade kapslingar av aluminium, plast och glasfiberförstärkt polyester och rostfritt stål, maskinkontrollpaneler och upphängningssystem skyddar känslig elektrisk utrustning och elektronik inom maskinteknik samt mätnings- och kontroll-
tekniska tillämpningar. Sandwichtangentbord av hög kvalitet erbjuder ett pålitligt gränssnitt mellan människa/maskin, även under extrema förhållanden.

kapslingar »

MEKANISKA KOMPONENTER

Aluminiumprofiler, röranslutningssystem, linjära drivenheter och transportörkomponenter möjliggör sofistikerade system för användning vid maskin- och utrustningstillverkning. Tillförlitliga, högpresterande linjära manöverdon och drivenheter för användning inom bostads- och sjukvårdssektorerna erbjuder användarna en hög komfortnivå.

Mekaniska komponenter »

VÅRA VARUMÄRKEN

Kontakt