BoPad – mer än bara en handhållen inneslutning

BOPLA's nya serie av BoPad inneslutningar har optimerats, bland andra funktioner, för integreringen av pekskärmar och displayer.

BoPad – mer än bara en handhållen inneslutning

Med sin BoPad-serie av elektronikinneslutningar har BOPLA utvecklat moderna inneslutningar för integreringen av membranknappsatser, pekskärmar och displayer.

Den nya elektronikinneslutningen har koordinerats specifikt för att möta kraven från mobila handhållna enheter som används under krävande förhållanden. Med hjälp av BoPad-inneslutningar är det dock inte enbart mobila enheter som fångar blicken – varianter för skrivbordstillämpningar eller tillbehör för väggmontering finns också tillgängliga.

BoPad-inneslutningarna levereras i fem grundstorlekar och två färger (svart och vitt). Som alltid med BOPLA finns givetvis också specialfärger tillgängliga på begäran. Dessutom kan användaren välja mellan lutande och plana BoPad-varianter, med eller utan batterifack. De två ”stora” BOP 7.0 och BOP 10.1 BoPad-inneslutningsversionerna har optimerats för integreringen av pekskärmar och Li-Ion laddningsbara batterier med 18650-standardutformningen. Detta tillåter enheter med pekfunktion att använda standardkomponenter, vilket gör dem särskilt kostnadseffektiva och användarvänliga. Som kontrast till de tre ”små” versionerna bidrar tvåhandsutförandet - horisontellt format – till denna funktion.

För att tillåta integreringen av membranknappsatser och pekskärmar har alla BoPad handhållna- och konsolinneslutningar en nedsänkt sektion i locket. Deras polerade ram ger ett högkvalitativt utseende och skyddar driftsytan. Inneslutningarna erbjuder IP40 kapslingsklass som standard, men den kan ökas ända till IP65 när som helst  – inklusive vid ett senare datum vid behov.

Praktiska tillbehör

Tillvalet med designtätningar som kan monteras i efterhand i fyra färger (vitt, svart, signalrött, signalblått) för inneslutningar och batterifack säkerställer att den höga nivån hos kapslingsklassen är synlig från utsidan och fungerar som en ytterligare designegenskap. Färgade skyddsanordningar för den handhållna inneslutningen finns tillgängliga som ett valfritt tillbehör. I det här fallet kan användaren välja mellan svart, signalgult, signalrött och signalblått. Med inneslutningsversionerna BOP 7.0 och 10.1 har skyddsanordningen och den grundläggande inneslutningen ergonomiska nedsänkta grepp som gör dem särskilt bekväma att använda.

För användning som en väggmonterad inneslutning erbjuder BOPLA ett nytt VESA-standardfäste för väggar. Genom att använda detta standardtillbehör – det kan också användas som tillbehör för andra inneslutningsserier – kan en BoPad enkelt omvandlas till en väggmonterad inneslutning. Den innovativa snäpplåsmekanismen har en kompakt utformning som ger ett väggavstånd på endast 7 mm. Inneslutningsstorlekarna BOP 7.0 och 10.1 har redan ett ingjutet VESA 75-fäste på baksidan som möjliggör montering på väggen när som helst. På det här sättet kan BOP 900-inneslutningen användas väggmonterad, även om det dock krävs mekanisk bearbetning här. Skruvhöljen och speciella hållare för 18650-formade Li-Ion laddningsbara batterier finns också tillgängliga som tillbehör.

Förresten: Som ett exempel på tillgängliga tjänster kan integration av kapacitiva pekdisplayer under en högkvalitativ glasfront utföras internt med den optiska bindningsprocessen hos BOPLA. Den flytande limningen av båda komponenter ger ett högkvalitativt utseende och mekanisk stabilitet, och samtidigt optimal funktionalitet hos det kapacitiva peksystemet.

Läs mer »
Optimerade för integreringen av pekskärmar och återuppladdningsbart Li-Ion-batterisystem 18650 (BOP 7.0 resp BOP 10.1.)

Optimerade för integreringen av pek-skärmar och återuppladdningsbart Li-Ion-batteri-system 18650 (BOP 7.0 resp BOP 10.1.)

Varianter med och utan batterifack (upp till storlek BOP 900)

Varianter med och utan batterifack (upp till storlek BOP 900)

Plana eller lutande varianter

Plana eller lutande varianter

Exempel på tillämpning

VÅRA VARUMÄRKEN

Kontakt