In Swedish In English In Danish In Norwegian In Icelandic In Finish In Estonian In Latvian In Lithuanian
language

Rose & Krieger, Top Innovator 2018

Top100_18_Trophae

2018-07-03

Rose & kriger är för 7:e gången rankad som en TOP 100 Innovator

För 25: e gången har TOP 100-tävlingen hedrat de mest innovativa av Tysklands små och medelstora företag. I år är RK Rose + Krieger GmbH återigen ett av dessa innovativa företag. Prof. dr Nikolaus Franke, den vetenskapliga direktören för TOP 100, kom till denna slutsats utifrån hans analys. Företaget visade sig ha särskilt imponerande innovativa processer i en oberoende urvalsprocess.
Ranga Yogeshwar, mentor från TOP 100, hedrade företaget från Minden vid prisutdelningen den 29 juni 2018 i Ludwigsburg, Tyskland, tillsammans med professor dr Franke och Compamedia som en del av det femte tyska toppmötet för medelstora företag . RK Rose + Krieger har nu kvalificerat sig för att tillhöra denna innovationselit för sjunde gången.

Sammantaget jämställs en innovation ofta med en ny idé som utlöser en banbrytande förändring. RK Rose + Krieger GmbH föredrar emellertid att hänvisa till termens latinska rötter, verbet "innovare", vilket betyder "att förnya". Det är precis vad denna leverantör av moduler och komponenter för industriproduktion och automationsteknik strävar efter - både med sina slutprodukter och på alla operativa nivåer.

Läs vidare genom att följa länken nedan.