In Swedish In English In Danish In Norwegian In Icelandic In Finish In Estonian In Latvian In Lithuanian
language

Lyftpelare från Rose+Krieger

Lyftpelare
Rose+Krieger

Inom lyftpelare och motoriserade bordsben har vi ett starkt sortiment som passar allt från kontoret till industrilokalen. Ergonomi har alltid varit viktigt och idag implementeras detta tänkande även i industrilokaler och maskiner. Med rätt lyftpelare kan arbetplatsen anpassas till varje enskild individ.

Kontiuerlig utveckling med hög prio

Lyftpelare och bordsben för kontorsbord är ett prioriterat utvecklingsområde för oss, och vi kommer kontinuerligt med nyheter och uppdateringar. Produkterna kännetecknas av elegant design med rena linjer, och obrutna ytor, kombinerad med bästa tekniska prestanda. Våra lyftpelare har låg ljudnivå, hög lyftkapacitet och lång slaglängd. Lyftpelarna uppfyller dessutom aktuella internationella normer.

Vår produktion av våra nya produkter är i hög grad automatiserad, och varje lyftpelare genomgår en noggrann sluttestning innan den frisläpps för leverans. Vi investerar kontinuerligt i vår moderna produktionsenhet i ungerska Kecskemet, som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Det är vårt mål att erbjuda våra kunder en utmärkt logistiklösning. Det gör vi dels genom direktleveranser från vår fabrik till våra kunder, men också genom att hålla ett sortiment av standardprodukter i lager i Ingelstad för omedelbar distribution. Kontakta gärna våra säljare för detaljerad information om våra lagerhållna lyftpelare.

Lyftpelare för industrin

Vi har ett heltäckande program av lyftpelare för industriella applikationer från Rose+Krieger. Flera av lyftpelarna finns dessutom i versioner för medicinska applikationer. Samtliga håller hög kvalitet, driftsäkerhet samt funktionell och elegant design.

Här presenteras våra lyftpelare från Rose+Krieger i detalj. Tveka inte att kontakta vår säljavdelning om du inte finner det du söker.

Våra lyftpelare:

Mulitlift är en robust och pålitlig lyftpelare som passar även i begränsat utrymme.

Multilift II är pelaren där tillbehör, förstärkningar, skyddsgaller, med mera kan monteras utan problem.

RK Slimlift är en mycket elegant designad, rund lyftpelare. Inline-typ.

RK Powerlift är en robust och elegant lyftpelare i aluminium. Passar som singelpelare.

RK Powerlift Telescope är en variant av RK Powerlift pelare med tre teleskoperande profiler.

Alpha Colonne är en lyftpelare som är designad för extra lång slaglängd och höga laster.

Lambda Colonne är det optimala valet av pelare där lång slaglängd och mycket hög lyftkraft krävs.